Dans van schaduwen (Duet van schaduw en vuur 1) – Yelena Black

Een exclusieve balletacademie verbergt een ­duister geheim, een danseres met een talent dat ze nooit heeft gewild en een lot waaraan ze niet kan ­ontsnappen. Dans van schaduwen van Yelena Black is een sexy en griezelige YA over de moordende wereld van het ballet.

Het boek is het eerste deel van de serie Duet van schaduw en vuur en een mix van So you think you can dance en Black Swan, met een vleugje paranormaal. Kortom, een wilde, adembenemende dans, die je doet ­verlangen naar meer!

Vanessa zit op een exclusieve balletacademie, dezelfde als die waar haar oudere zus Margaret heenging voordat ze verdween. Vanessa is vastbesloten om te achterhalen wat er met haar zus is gebeurd.

Al snel heeft ze de aandacht van maar liefst drie mannen: de superknappe Zep, de mysterieuze Justin en de charmante choreograaf Josef. Wanneer Josef haar vraagt voor de hoofdrol in De Vuurvogel, heeft Vanessa nog geen idee van het gevaar dat voor haar ligt.

Titel: Dans van schaduwen
Serie en deel: Duet van schaduw en vuur 1
Auteur: Yelena Black
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048830640
Voor Young Adults.

Lees ook:Dans van vlammen (Duet van schaduw en vuur 2) – Yelena Black
Lees ook:Studie van vuur
Lees ook:Lange schaduwen (Warrior Cats: De macht van drie 5) – Erin Hunter
Lees ook:Studie van Magie – De Studie trilogie – Boek 2
Lees ook:De heerschappij van de maskers (Vuur en As 1) – Sabaa Tahir

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>