De heerschappij van de maskers (Vuur en As 1) – Sabaa Tahir

Wat zou jij doen in een extreme situatie? De heerschappij van de maskers is het eerste deel van Vuur en As, een Young Adult serie vol spanning, actie en avontuur. Het is de vertaling van de Amerikaanse serie An Ember in the Ashes van Sabaa Tahir.

Laia leeft met haar broer en grootouders onder het wrede regime van het Imperium. Wanneer haar broer wordt opgepakt wegens verraad, moet ze uit de schaduw treden.

In ruil voor hulp bij het bevrijden van haar broer waagt Laia haar leven door te spioneren op de grootste militaire academie van het Imperium. Daar ontmoet ze Elias, een elitesoldaat: de beste van zijn opleiding.

Maar het enige wat Elias wil is ontsnappen aan het tirannieke regime. Beiden ontdekken al snel dat hun lot verbonden is – en dat de keuzes die zij maken het Imperium zullen veranderen.

De Engelse editie van het eerste deel van Vuur en As werd een groot succes en het boek zal ook worden verfilmd. Sabaa Tahir schrijft nu het vervolg, dat in 2016 wordt verwacht.

Titel: De heerschappij van de maskers
Serie en deel: Vuur en As 1
Auteur: Sabaa Tahir
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024565924
Voor Young Adults.

Lees ook:Een fakkel tegen het duister (Vuur en As 2) – Sabaa Tahir
Lees ook:Pupil (Talon Saga 1) – Julie Kagawa
Lees ook:Het offer (De poortwereld 3) – Luc Descamps
Lees ook:Apollo (Wolfsangel 1) – Johan Vandevelde
Lees ook:Dans van schaduwen (Duet van schaduw en vuur 1) – Yelena Black

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>