Keep it cool (Mulberry House 2) – Kristine Groenhart

Keep it coolKeep it cool is het tweede deel in de nieuwe kostschoolserie van Kristine Groenhart en het vervolg op Mulberry House. De serie wordt al gezien als waardige opvolger van Enid Blytons beroemde Pitty.

Marjolein begint aan haar tweede term op meisjeskostschool Mulberry House in Engeland. Ze voelt zich er eindelijk een beetje thuis: ze heeft leuke vriendinnen, is captain van het lacrosse-team en is dolverliefd op haar vriendje James.

Ze mag zelfs een nieuwe leerling begeleiden: de Arabische prinses Leila. Marjolein is vastbesloten om een goed voorbeeld te zijn voor Leila, vooral wanneer ze hoort dat de beste leerlingen van de school mee mogen met een skitrip naar Zwitserland.

Het wordt haar alleen wel lastig gemaakt, want de vrolijke Leila en haar knappe tweelingbroer Zoltan (die naar de naburige jongenskostschool Chanterfield Hall gaat) houden zich niet zo graag aan regels…

Titel: Keep it cool
Serie en deel: Mulberry House 2
Auteur: Kristine Groenhart
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021674964
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Take it easy (Mulberry House 3) – Kristine Groenhart
Lees ook:Reach for the stars (Mulberry House 4) – Kristine Groenhart
Lees ook:Mulberry House – Kristine Groenhart
Lees ook:Hartsvriendinnen
Lees ook:Wraak (De loserlijst 2) – H.N. Kowitt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>