De twaalf dagen met Kerstmis – William Morris

De twaalf dagen met Kerstmis is een verbazingwekkend boek, met prachtige ontwerpen van William Morris, aangevuld door tekeningen van Liz Catchpole. De ritmische verzen kun je zowel spreken als zingen.

De tekst is uit het Engels vertaald door zanger, componist en tekstdichter Jan Rot. ‘Op dag één deze Kerstmis gaf lieveling aan mij … een patrijs in een perenboom. Op dag twee deze Kerstmis gaf lieveling aan mij…’ Het is het perfecte kerstcadeau voor ieder die van kunst, ritme en design houdt.

Titel: De twaalf dagen met Kerstmis
Auteur: William Morris
Uitgeverij: Christofoor
ISBN: 9789060388266
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Eén kers en één cheeta – Jackie Morris
Lees ook:Dikkie Dik viert kerstmis – Jet Boeke
Lees ook:Liefie, ik ben thuis! – Jarvis
Lees ook:Hoeveel nachtjes tot Kerstmis? – Mark Sperring
Lees ook:Wat is moderne kunst? Een kindergids – Jacky & Suzy Klein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>