Liefie, ik ben thuis! – Jarvis

Wat gebeurt er als een mol zijn bril kwijt is? Dan is het tijd om te lachen! Na Marcs Grote Gevaarlijke Tanden en Wat ging ik ook alweer doen? heeft Jarvis een nieuw hilarisch prentenboek gemaakt: Liefie, ik ben thuis!

Morris Mol had die dag ERG hard gewerkt. Zijn voeten deden pijn en zijn ogen waren ZO moe… Hij wilde heel graag naar huis, naar mevrouw Mol en de kinderen. Maar hij had een probleem. Morris kon zijn bril niet vinden… NERGENS!

Gelukkig heeft Morris Mol een uitstekend richtingsgevoel. Althans, dat denkt hij zelf. En dat gevoel brengt hem flink in de problemen, want elke keer als hij opduikt en denkt dat hij thuis is, bevindt hij zich ergens anders: bij de familie Konijn, bij de de Pinguïns op de zuidpool, in het moeras van de familie Krokodil… en niet iedereen is blij om hem te zien. Net als hij het op wil geven, vindt Morris de weg naar huis. En dan blijkt zijn bril zich op een heel bijzonder plekje te bevinden.

Volwassenen zullen grinniken bij de herkenning van het probleem van Mol en bij de extra grapjes die Jarvis in zijn boek heeft verstopt (zo heet het restaurant waar Morris werkt, onder de tirannie van een rat, Gordon Ratzy’s). Kinderen zullen steeds opnieuw de reis met Morris willen maken en, samen met de kinderen van Morris, blij zijn dat hij toch weer veilig thuiskomt.

Titel: Liefie, ik ben thuis!
Auteur: Jarvis
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047708148
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Lang leve familie! – Joke Janssen
Lees ook:Marcs grote gevaarlijke tanden – Jarvis
Lees ook:Een bril voor Poes – Judith Koppens
Lees ook:De bril van Wolf – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:Wat ging ik ook alweer doen? – Jarvis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>