Woezel & Pip – Uitdeelboekjes

In de serie Woezel & Pip van Guusje Nederhorst zijn nu ook Uitdeelboekjes verschenen. Deze boekjes zijn ideaal om te trakteren op de opvang of op school en bevatten 2 x 5 splinternieuwe titels in een doosje.

In Hieperdepiep, hoera! is Woezel jarig. Daarom is het feest. Terwijl Woezel nog slaapt hangt iedereen ballonnen en slingers op. Sssst…! In De verdwenen taart heeft Tante Perenboom een taart gebakken. De vriendjes spelen verstoppertje terwijl de taart afkoelt. Maar… waar is de taart gebleven?

Titel: Woezel & Pip – Uitdeelboekjes
Auteur: Guusje Nederhorst
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873455
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Woezel & Pip – Kom je spelen?
Lees ook:Woezel & Pip – Kerst in de Tovertuin
Lees ook:Woezel & Pip – Verstoppertje
Lees ook:Woezel & Pip – Spookjes (XL)
Lees ook:Woezel & Pip – Koekboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>