Oenny telt van 1 tot 10 & Oenny bouwt een huisje – Ruth Wielockx

Oenny telt van 1 tot 10 bouwt een huisje

In deze vrolijke boeken worden de kinderrechten ‘Je hebt recht op onderwijs’ en ‘Je hebt recht op een plek om je thuis te voelen’ subtiel aangekaart. De boekjes zijn dan ook gemaakt in samenwerking met Unicef.

Ontmoet Oenny© en zijn vriendje Marcel de mus. Oenny© en Marcel zijn onafscheidelijk. Samen ontdekken ze de wereld, bouwen ze een huisje in de tuin én leren ze tot tien tellen.

Oenny en zijn vriendje Marcel vervelen zich. ‘Laten we verstoppertje spelen!’ Oenny begint te tellen: ‘Eén, twee, tien! Wie niet weg is, is gezien!’ Zo tel je niet van één tot tien, legt Marcel uit. Maar hoe moet het dan wel? Een vrolijk boekje over samen verstoppertje spelen en samen leren tellen.

Oenny en zijn vriendje Marcel spelen buiten. Marcel gaat even rusten in zijn vogelhuisje. Maar daar past Oenny niet in! Met de hulp van Marcel bouwt Oenny een huisje in de tuin. Een gezellig huis waar ze samen in kunnen spelen.

Titel: Oenny telt van 1 tot 10 / Oenny bouwt een huisje
Auteur: Ruth Wielockx
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 97890448300649789044830057
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Oenny & Oenny en het weer – Ruth Wielockx
Lees ook:Speel mee met Dribbel
Lees ook:Tellen met Winnie de Poeh van A.A. Milne
Lees ook:Een, vijf, veel!, telboek
Lees ook:Leer tellen met Rik – Liesbet Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>