Zaklamp – Lizi Boyd

Het prijswinnende prentenboek Zaklamp van Lizi Boyd is nu ook in Nederland verkrijgbaar! Het boek is de winnaar van de Bologna Ragazzi Award for Fiction en bevat een inspirerende ontdekkingsreis door de nacht, de natuur en de kunst.

Binnen in een tent is het knus. Maar wat gebeurt er buiten? Is het donker? Is het eng? Niet als je je eigen zaklamp hebt! Lizi Boyd creëerde een meesterlijke ontdekkingsreis door de nacht, de natuur en de kunst.

Dit visuele gedicht onthult op lyrische en humoristische wijze – net als de zaklamp zelf – dat er magie is in de duisternis. We hoeven er alleen maar even naar te zoeken. Een inventief, elegant prentenboek zonder woorden met doorkijkjes op iedere pagina.

Titel: Zaklamp
Auteur: Lizi Boyd
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048833511
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:De tuinman van de nacht – The Fan Brothers
Lees ook:Als iedereen slaapt – Komako Sakai
Lees ook:Bob maakt kunst – Marion Deuchars
Lees ook:Het bad monster – Colin Boyd
Lees ook:De Spiegel der Duisternis (De 13 Zwaarden 1) – Thea en Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>