De tuinman van de nacht – The Fan Brothers

De tuinman van de nacht is een prachtig nieuw prentenboek van The Fan Brothers over verbroedering en het vinden van geluk. Het is het eerste prentenboek van Eric en Terry Fan, waarin magie het dagelijks leven kleurt, geïnspireerd op het verhaal van hun Chinese vader.

Willem woont in het weeshuis en zijn wereld is grijs. Als hij op een ochtend uit het raam kijkt, ziet hij dat die nacht als door een wonder de boom in de straat is veranderd in een wijze uil! De volgende ochtend vinden de bewoners van Wilgendam een nieuw wonderdier. Er gebeurt iets in Wilgendam. Iets moois…

Op een avond ziet Willem een vreemdeling op straat. Het is de nachttuinman! En die kan wel wat hulp gebruiken. Als hij in de herfst bij het vallen van de bladeren vertrekt, heeft hij het leven van Willem en de mensen in het stadje voorgoed veranderd.

Titel: De tuinman van de nacht
Auteur: The Fan Brothers
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025871208
Voor alle leeftijden.

Lees ook:Haar dag & Zijn jaar – Gayle Forman
Lees ook:De terugkeer van Melisse
Lees ook:De nacht van de vallende ster – Amy Hest
Lees ook:De nacht – Hector Dexet
Lees ook:Klassieker: Willem en Dikke Teun – Jacques Vriens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>