Ik wil de maan en andere verhalen – Jonathan Emmett

Ik wil de maan en andere verhalenIk wil de maan en andere verhalen van Jonathan Emmett is een bundel van vier prachtige prentenboeken over Mol. De boeken zijn tijdloos en bevatten prachtige illustraties van Vanessa Cabban.

In Ik wil de maan ziet Mol de maan voor het eerst. “Wat is dat voor moois?” Die glinsterende bal wil hij wel hebben. Maar de maan uit de lucht plukken is niet zo eenvoudig als hij denkt!

In Ik wil iets heel moois geven is het buiten koud en nat. Mol blijft het liefst onder de grond, maar hij mist zijn vriendjes. Hoe kan hij bij ze komen?

In Ik heb een geheim ontmoet Mol een leuke muis. Hij vindt haar zo bijzonder dat hij Muis geheim wil houden. Als zijn vriendjes Muis ontmoeten, ontdekt Mol dat het fijn is om geheimen te delen. Mol vindt zijn holletje maar saai en donker.

In Ik wil ergens anders wonen gaat hij op zoek naar een leuk en licht huis.

De succesvolle samenwerking tussen de auteur Jonathan Emmett en illustrator Vanessa Cabban kent helaas geen vervolg, omdat Vanessa Cabban verdrietig genoeg overleden is.

Ik wil de maan Illustratie

Titel: Ik wil de maan en andere verhalen
Auteur: Jonathan Emmett
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000344956
Voor kinderen onder de 6 jaar.

Lees ook:Het geheim van Jonathan – Henk Hardeman
Lees ook:Muis vliegt naar de maan – Lucy Cousins
Lees ook:Alle Prentenboeken van het jaar op een rijtje
Lees ook:André het astronautje – André Kuipers
Lees ook:Muis wil spelen & Muis is jarig – Lucy Cousins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>