De mooie Griselda – Isol

De mooie GriseldaGriselda is zo mooi dat iedereen die haar ziet letterlijk zijn hoofd verliest. Griselda vindt dat wel grappig. Ze verzamelt de hoofden en hangt ze op aan de muur of zet ze onder een glazen stolp.

Maar ze wordt er zo langzamerhand wel erg eenzaam van. Op een dag legt ze het aan met een bijziende prins, die niet direct zijn hoofd verliest omdat hij haar toch niet goed kan zien. Ze krijgen samen een onwaarschijnlijk mooie baby, waardoor de rollen opeens omgedraaid zijn.

De mooie Griselda is een grappig en fraai geïllustreerd prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar. De Argentijnse Isol kreeg in 2013 de Astrid Lindgren Memorial Award toegekend.

Zij wordt geroemd om de humor en lichtheid in haar prenten, zonder de complexe gedachtewereld van het kind uit het oog te verliezen. Na het glow-in-the-dark droomreceptenboek Nocturno (2e druk) en het grappige prentenboek Mijn moeder is een stekelvarken, is dit een nieuw origineel verhaal van Isol.

De mooie Griselda Illustratie

Titel: De mooie Griselda
Auteur: Isol
Uitgeverij: De Harmonie
ISBN: 9789076174488
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:De Kleine – Isol
Lees ook:Mijn moeder is een stekelvarken – Isol
Lees ook:Op mijn hoofd – Emile Jadoul
Lees ook:Ik ben Harry Vink – Alexis Deacon & Viviane Schwarz
Lees ook:Pas op! – Milja Praagman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>