Dol op limonade (Fopschaap en Oen Kalkoen 2) – Mark & Rowan Sommerset

Dol op limonadeHet lachwekkende vervolg op het prentenboek Ha Ha Fopschaap van het echtpaar Mark en Rowan Sommerset is Dol op limonade. Het duo won er de NZ Post Children’s Book Awards mee.

Oen Kalkoen wil wraak nemen op Fopschaap voor de streek die hij hem geleverd heeft. Misschien kan Oen Kalkoen dat glaasje gele limonade daar wel voor gebruiken… Dat wordt weer lachen met dit hilarische duo!

De twee aparte avonturen sluiten naadloos op elkaar aan en zullen bij lezers van alle leeftijden een brede glimlach oproepen. Zo zei een lezer van het tweede deel in de reeks Fopschaap en Oen Kalkoen het volgende:Dol op limonade Illustratie

“Als mensen vreemd naar je kijken in de winkel omdat je hardop staat te lachen, weet je dat het een goed boek is. Dol op limonade is simpelweg hilarisch! Niet de omgekeerde rol die je verwacht, maar veel beter en grappiger. Als je met je kind(eren) dubbel wilt liggen van de lach, moet je Dol op limonade kopen!”

Titel: Dol op limonade
Serie en deel: Fopschaap en Oen Kalkoen 2
Auteur: Mark & Rowan Sommerset
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000343478
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Ha ha fopschaap (Fopschaap en Oen Kalkoen 1) – Mark & Rowan Sommerset
Lees ook:Harry Potter uit?
Lees ook:Suzy D. in de puree (Suzy D. 1) – Karen Saunders
Lees ook:De superpony (Manege de Zonnehoeve 10) – Gertrud Jetten
Lees ook:Gebroken soep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>