De superpony (Manege de Zonnehoeve 10) – Gertrud Jetten

De superpony is alweer het tiende deel in de serie over Manege de Zonnehoeve van Gertrud Jetten! In elk boek wordt het verhaal vanuit een andere pony verteld. Dit keer gaat het over Odin, een veel te dikke pony.

Zijn baasje Anna heeft niet veel tijd meer voor Odin en daarom mag hij tijdelijk bij Carolien op de Zonnehoeve staan. Odin heeft eigenlijk helemaal geen zin om manegepony te worden, want daar moet hij afvallen. En hij mist Anna.

Pas als hij mag buitenrijden met Rowan krijgt hij het beter naar zijn zin. Hij is ook nieuw bij de manege en ze worden al snel maatjes. Maar Anna wil Odin verkopen. Zullen Rowan en Odin het voor elkaar krijgen om toch op de Zonnehoeve te mogen blijven?

Titel: De superpony
Serie en deel: Manege de Zonnehoeve 10
Auteur: Gertrud Jetten
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020662979
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Meer pony’s van de Zonnehoeve – Gertrud Jetten
Lees ook:Pony in paniek! (Manege de Zonnehoeve 9) – Gertrud Jetten
Lees ook:De trouwe pony (Manege de Zonnehoeve 8) – Gertrud Jetten
Lees ook:Een schat van een pony (Droompaarden 6) – Gertrud Jetten
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Boe! – Gertrud Jetten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>