Nooit denk ik aan niets – Hans & Monique Hagen

Hans en Monique Hagen hebben wederom een prachtig poëzie-prentenboek uitgebracht voor kinderen dat eigenlijk ook heel geschikt is voor volwassenen. Van Jij bent de liefste zijn meer dan 260.000 exemplaren verkocht en nu is het tijd voor de opvolger: Nooit denk ik aan niets.

Wat is ooit en wat is nooit, en waar is nergens? Hans en Monique Hagen keren hemel en aarde binnenstebuiten. Ze stellen vragen die vroeg of laat in ieder hoofd opkomen. Over bang, boos of blij. Over liefde, dood en leven. In die poëzie-prentenboek komt alles voorbij.

De bijzondere illustraties van Charlotte Dematons zijn net zo krachtig als de gedichten. Op elke bladzijde wacht een nieuwe verrassing, met explosies van kleuren en subtiele lijnen.

Ze voegt aan de gedichten haar eigen verhaal toe, over de vriendschap van een jongen en een meisje. En de oplettende kijker zal veel kenmerkende Dematons-grapjes ontdekken.

Nooit denk ik aan niets is een unieke samenwerking van twee succesvolle dichters en een geweldige en unieke illustrator en daardoor een hartverwarmende bundel voor alle leeftijden.

Titel: Nooit denk ik aan niets
Auteur: Hans & Monique Hagen
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045117614
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Poëzieweek: Vreemde vogel – Hans & Monique Hagen
Lees ook:Klassieker: Van mij en van jou – Hans & Monique Hagen
Lees ook:In het sprookjesbos – Hans & Monique Hagen
Lees ook:Kinderboekenweek 2008
Lees ook:Hoe angst klinkt – Hans Hagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>