300 Dingen om te knutselen voor grote en kleine handjes – Pia Pedevilla

Elke dag begint met kleurrijke ideeën! Ten minste, als je het boek 300 Dingen om te knutselen voor grote en kleine handjes van Pia Pedevilla bij de hand hebt, dan is dit absoluut geen probleem. 

Naast aloude knutselmaterialen geeft Pia Pedevilla allerlei onopvallende materialen een groots nieuw leven. Ze gebruikt traditionele vaardigheden, maar ook populaire trends en brengt zo generaties samen bij de leukste knutselprojecten.

Haar ideeën geven voeding aan de fantasie en stimuleren zowel bij jongens als bij meisjes de knutselvaardigheden. Dit boek biedt niet alleen een overweldigend aantal ideeën, het inspireert ook door de afbeeldingen bij de stap-voor-staphandleidingen, de variatiemogelijkheden en handige tips en trucs. En als extra een ‘snelle geschenkenvinder’ met in één oogopslag de leukste verrassingen voor familie en vrienden voor alle jaargetijden en gelegenheden.

Titel: 300 Dingen om te knutselen voor grote en kleine handjes
Auteur: Pia Pedevilla
Uitgeverij: Manteau
ISBN: 9789002261589
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Het leukste bakboek voor kinderen – Abigail Wheatley & Sam Baer
Lees ook:Mijn grote schilderboek
Lees ook:Knutselen met Jill – Jill Schirnhofer
Lees ook:Tekenen met Jill – Jill Schirnhofer
Lees ook:In de tuin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>