Knutselen met Jill – Jill Schirnhofer

In Knutselen met Jill laat het creatieve multitalent Jill Schirnhofer stap-voor-stap zien hoe veelzijdig zij is! Jill is illustratrice en heeft daarnaast haar eigen jeugdprogramma bij AVROTROS.

Verdeeld over vijf hoofdstukken komen verschillende knutsels aan bod. In Give it with love maken we zelf cadeautjes; voor je BFF, je moeder, of voor jezelf. In Party, party staat het bakken en versieren centraal.

De geheimen achter Jill-klassiekers en favorieten als lipgloss en zeep maken komen aan bod in Beauty-basics en in Fashion fantastic leer je hoe je je kleding kunt pimpen en hoe je fashionable accessoires maakt.

In Home sweet home ten slotte geeft Jill je alle tips en tricks voor een gezellige kamer. De 25 verschillende projecten worden stap-voor-stap uitgelegd door middel van foto’s, duidelijke tekeningen en werkbeschrijvingen. Van haarspeldjes, blingbling bonbons, een gepimpt topje tot een zelfgemaakte tulen lamp.

Bovendien is er voor iedereen een project te vinden door de drie verschillende moeilijkheidsniveaus; van makkelijk tot wat moeilijker. De projecten zijn (zelfstandig) te maken voor kinderen vanaf 8 jaar, en met wat hulp van een handige ouder vanaf 6 jaar.

Titel: Knutselen met Jill
Auteur: Jill Schirnhofer
Uitgeverij: Karakter
ISBN: 9789045211084
Voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

Lees ook:Tekenen met Jill – Jill Schirnhofer
Lees ook:Meer tekenen met Jill – Jill Schirnhofer
Lees ook:Het grote Jill-doeboek – Jill Schirnhofer
Lees ook:Jills modemeisjes – Jill Schirnhofer
Lees ook:Knutselen van aap tot zebra – Sabine Lohf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>