Het dierenboek – Katie Scott & Jenny Broom

Het dierenboekHet dierenboek is een indrukwekkend dierenboek voor de fans van Atlas. Je komt namelijk alles te weten over de geschiedenis van het leven op aarde en er staan meer dan tweehonderd gedetailleerde illustraties in het boek. 

In elk hoofdstuk komt een andere klasse dieren aan bod: ongewervelden, vissen, amfibieën, reptielen, vogels en zoogdieren. De soorten worden in volgorde van de evolutie voorgesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het dierenrijk zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld.

Bij de bestseller Het dierenboek van Katie Scott en Jenny Broom is nu ook een creatief doeboek verschenen waarmee je op tekenavontuur kan gaan in het dierenrijk aan de hand van leuke teken-, kleur- en zoekopdrachten.

Neem potloden en stiften en teken een wirwar van slangen, kleur een prachtige vlinder, verzin zelf een exotische vogel, vind je weg door het kwallendoolhof, ga op zoek naar de buideldieren en leer een imposante leeuw tekenen.

Het dierendoeboek zorgt voor uren teken-, speel- en kleurplezier. Ook is het boek aangevuld met boeiende weetjes en kun je de pagina’s uit het tekenblok gemakkelijk losmaken. Zo kun je de kunstwerken ophangen aan de muur.

Het dierendoeboek Illustratie

Titel: Het dierenboek
Auteur: Katie Scott & Jenny Broom
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401417761
Voor kinderen vanaf 8/9 jaar.

Titel: Het dierendoeboek
Auteur: Katie Scott
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401428569
Voor kinderen vanaf 8/9 jaar.

Lees ook:Het plantenboek – Katie Scott & Kathy Willis
Lees ook:Lannoo’s grote encyclopedie van alle dieren – John Woodward
Lees ook:Klassieker: Beer is op Vlinder – Annemarie van Haeringen
Lees ook:Vlinder Vlinder – Petr Horáček
Lees ook:Op avontuur in de ruimte (Teken en schrijf je eigen boek 1) – Andrew & Chris Judge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>