Sports meets safari (Fashion Academy 2) – Simone Arts

Sports meets safariDe Fashion Academy is een serie voor kinderen vanaf 10 jaar die houden van mode, styling en creatief bezig zijn. De serie van 4 delen is gebaseerd op de modecyclus: lente, zomer, herfst, winter. Elk boek heeft een eigen kleurstelling, passend bij het seizoen. 

Het tweede seizoen staat in het teken van sport & safari! En dat betekent op de Fashion Academy meteen na het ontbijt lekker bootcampen! Pleun zou het liefst keihard wegrennen. Sterker nog, als ze niet zo’n slechte conditie had, dan had ze het zeker gedaan.

Maar ze heeft nog een probleem: haar sportbroek zit zo strak dat ze bang is eruit te scheuren. Dit gaat haar seizoen niet worden… Ravi is in topvorm. Zijn andere passie is voetbal. Zijn droom om profvoetballer te worden, is nog nooit zo dichtbij geweest. Maar hoe moet het dan met zijn andere droom: een eigen mode-label?

De Fashion Academy is een fictieve school, ergens in een stad, onder leiding van Doña Sofia. De leerlingen wonen op de school en gaan in de weekends naar huis. Vrijheid, (nachtelijke) avonturen en een stukje zelfredzaamheid zorgen voor de beste creatieve ideeën. Vriendschap en samenwerking zijn onmisbaar.

Titel: Sports meets safari
Serie en deel: Fashion Academy 2
Auteur: Simone Arts
Uitgeverij: Holland
ISBN: 9789025113353
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Flamenco meets flowerpower (Fashion Academy 1) – Simone Arts
Lees ook:Punk meets preppy (Fashion Academy 3) – Simone Arts
Lees ook:Chanel meets Cinderella (Fashion Academy 4) – Simone Arts
Lees ook:Safari te paard (Britt & Esra 5) – Joke Reijnders
Lees ook:Mijn kleine safari – Joukje Akveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>