Safari te paard (Britt & Esra 5) – Joke Reijnders

Safari te paard is alweer het vijfde deel in de populaire serie over de jonge Britt en Esra, gebaseerd op de presentatrices van het populaire YouTube-kanaal PaardenpraatTV en geschreven door Joke Reijnders.

Voor Britt en Esra komt een droom uit: ze gaan een paar weken logeren bij een vriendin in Zuid-Afrika, die in een nationaal park te midden van de wilde dieren woont. Britt en Esra gaan te paard op safari en kunnen zelfs een babyolifantje van dichtbij zien. Maar dan breekt er plotseling paniek uit in de kudde olifanten én bij de mensen die naar de olifanten kijken. Wat is er aan de hand?

Titel: Safari te paard
Serie en deel: Britt & Esra 5
Auteur: Joke Reijnders
Uitgeverij: Karakter
ISBN: 9789045212258
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Het avontuur met het zadel (Britt & Esra 2) – Joke Reijnders
Lees ook:Het paard zonder ruiter (Britt & Esra 4) – Joke Reijnders
Lees ook:De mysterieuze paardendiefstal (Britt & Esra 3) – Joke Reijnders
Lees ook:Ponyvriendin in gevaar (Britt & Esra 1) – Joke Reijnders
Lees ook:Het PaardenpraatTV doeboek – Britt Dekker & Esra de Ruiter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>