De tuin van de feeën – Sebastien Perez

Bijzonder prentenboek vol kunstzinnige en sprookjesachtige prenten. Laat je meevoeren in deze magische wereld.

De Russische botanicus Alexander Bogdanowitsch gaat op zoek naar een levenselixir in opdracht van Raspoetin. Zijn zoektocht voert hem naar een bijzonder woud, dat niet alleen bekend staat om zijn geneeskrachtige planten, maar dat ook bol staat van de legenden. De geheimzinnige en raadselachtige wereld van feeën en elfen die Bogdanowitsch daar leert kennen zal zijn leven voorgoed veranderen.

Uniek
“Het verhaal ontvouwt zich via onderzoeksnotities, brieven en krantenknipsels van de hoofdpersoon, waarbij fictieve en non-fictieve elementen zijn vermengd.  Evenals de pagina’s met ragfijn uitgesneden patronen, schetsen met glimmende opdruk en transparante bladen in full colour; zij maken dit boek uniek.” dit stukje heb ik overgenomen uit een recensie van nbd biblion!

Titel: Detuin van de feeën
Auteur:  Sebastien Perez
Illustraties: Benjamin Lacombe
Uitgever: Clavis
ISBN: 9789044818369
Vanaf ongeveer 12 jaar

Lees ook:Speuren naar kleuren & patronen – HVASS&HANNIBAL
Lees ook:Hilary Duff over haar eerste young adult-serie
Lees ook:Nim’s eiland nu in de bioscoop
Lees ook:Zeno en Kamiel: Kleuren – Jacques Duquennoy
Lees ook:Noedel houdt van dieren – Marion Billet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>