Speuren naar kleuren & patronen – HVASS&HANNIBAL

Speuren, tellen en nieuwe woorden leren! Met Speuren naar kleuren en Speuren naar patronen ga je op schattenjacht naar verschillende kleuren en patronen in de natuur. 

Het zijn twee hoogst originele boeken die zich onderscheiden door hun prachtige artwork door de gerenommeerde Deense designstudio HVASS&HANNIBAL, die al werkte voor grote klanten als Adidas, Microsoft en Sony BMG. Dit zijn hun eerste kinderboeken.

In Speuren naar kleuren leer je alle kleuren kennen aan de hand van voorwerpen en dieren uit de natuur. Zoek de flamingo, de twee dolfijnen, de drie bananen of de negen druiven op de pagina. Elke dubbelpagina is opgehangen aan een kleur. Kijken, aanduiden, tellen en woordjes leren in één!

In Speuren naar patronen duiken we de natuur in om allerlei patronen te leren kennen: welke voorwerpen en dieren hebben spikkels en strepen als patroon, en welke spiraalvormige elementen vind je in de natuur? Op elke pagina hoort er iets of iemand niet thuis. Aan jou om te ontdekken!

Titel: Speuren naar kleuren / Speuren naar patronen
Auteur: HVASS&HANNIBAL
Uitgeverij: Oogappel
ISBN: 97890022601559789002260148
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Mijn grote zoekboek
Lees ook:Kleuren – Jo Ryan, Sarah Powell & Pip Tinsley
Lees ook:Kiekeboe: Dieren kleuren & Dieren strepen en stippen – Silvie Sanža
Lees ook:Speuren in het pandabos & Speuren in de dierentuin – Sandra C. Hessels
Lees ook:Tel je mee? Kleuren – Roger Priddy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>