Eerste deel in nieuwe serie: Hier is lola!

Hier is Lola! is het eerste deel in de nieuwe – vanuit het Duits vertaalde – serie over Lola. De serie is in Duitsland razend populair.

Lola heeft een Braziliaanse vader, een tante van twee jaar oud en een paar miljoen fans (in haar dromen). Maar wat ze niet heeft, is een hartsvriendin en dat is haar grootste wens. Op haar nieuwe school doet Lola hard haar best om vriendinnen te krijgen, maar dat valt niet mee. Flo stinkt naar vis, Frederike heeft nooit tijd om af te spreken, en als Annalisa dan eindelijk bij haar thuiskomt, loopt Lola’s vader opeens keihard schreeuwend en spiernaakt de badkamer uit.
Lola besluit het anders aan te pakken. Ze schrijft haar wens op een briefje en stuurt die aan een ballon de lucht in. Al snel krijgt ze geheimzinnige flessenpost…

Auteur: Isabel Abedi
Leeftijdsadvies: 7+

Hier is Lola! en Lola in actie kosten nu € 10,- (introductieprijs van 15 sept tot 15 dec 2009, hierna € 12,95). En als je het boek bij de boekhandel koopt dan zit er zelfs een gratis Lola lipgloss-doosje bij het boek!

Lees ook:Leesfragment: Hier is Lola!
Lees ook:Hier is Lola! En je vergeet haar niet meer!
Lees ook:Preview Lola wordt beroemd
Lees ook:Lola wordt beroemd
Lees ook:Lola in actie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>