Lola in actie

Het tweede deel in de gloednieuwe razend populaire serie over lola, geschreven door Isabel Abedi.

Een interview met een fee? Voor Lola is niets te gek. In haar fantasie kan alles, maar als je voor de schoolkrant gaat schrijven, moet je natuurlijk wel de waarheid vertellen. Als ze in de klas een krant gaan maken, stort Lola zich samen met haar beste vriendin op het voorpaginaverhaal.

Ze besluiten de waterpistoolbandiet die de stad al een tijdje in zijn greep houdt, te pakken te krijgen. Maar dan wordt er een meisje aangereden voor school. Dat is nog veel belangrijker nieuws! Tijdens de flitsactie die dan wordt gehouden, interviewt Lola een automobilist die wel heel erg veel haast lijkt te hebben. Wat is er aan de hand?

Hier is Lola! en Lola in actie kosten nu € 10,- (introductieprijs van 15 sept tot 15 dec 2009, hierna € 12,95). En als je het boek bij de boekhandel koopt dan zit er zelfs een gratis Lola lipgloss-doosje bij het boek!

Lees ook:Eerste deel in nieuwe serie: Hier is lola!
Lees ook:Leesfragment: Hier is Lola!
Lees ook:Charlie en Lola. Ik zal ontzettend reuze voorzichtig zijn
Lees ook:Lola wordt beroemd
Lees ook:Hier is Lola! En je vergeet haar niet meer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>