Heartland – Een sterke band

Een nieuw deel in de serie Heartland. Gek van paarden? Dan is dit zeker iets voor jou! Het nieuwste deel heet Een sterke band.

Heartland is een paardenboerderij in de heuvels van Virginia. Met veel liefde vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op, zodat ze kunnen genezen van hun littekens uit het verleden en het vertrouwen in mensen weer terugkrijgen.

De vader van Amy en Lou nodigt hen uit voor een vakantie op zijn boerderij in Australië. De meiden hebben er veel zin in, maar als ze er eenmaal zijn, voelt Amy zich niet erg thuis. Lou kan meteen goed opschieten met Helena, de nieuwe vrouw van hun vader, en hun dochtertje Lily, maar Amy kan haar draai niet vinden. Daarom stort ze zich op de paarden. Ze gaat aan het werk met Spirit, een schimmelruin die door Helena is afgericht en alleen op haar reageert. Daarnaast probeert ze contact te maken met de prachtige merrie Mistral, die doodsbang lijkt voor mensen. Zal haar werk met de paarden Amy helpen haar plek te vinden in het nieuwe gezin van haar vader?

Auteur: Lauren Brooke
Aantal pagina’s: 160
Leeftijdsadvies: 10+

Lees ook:De wereld van Heartland
Lees ook:In jouw hart (Heartland serie) – Lauren Brooke
Lees ook:Lily geeft een griezelfeestje en andere griezelverhaaltjes – Isabel van Duijne
Lees ook:Nooit meer thuis – Martine Letterie
Lees ook:Waar is Lily? (Oliver en Charlie 2) – Machteld van Zalingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>