Zwartspreuk (Spellcaster 1) – Claudia Gray

Hoe moet ze het opnemen tegen zoveel duistere magie? New York Times bestsellerauteur Claudia Gray heeft met haar eigen magische pen en rijke fantasie weer een geweldig boek geschreven boordevol magie, mysterie en romantische liefde.

Nadia stamt af van heksen. De magische krachten die ze heeft, worden overgebracht van moeder op dochter, maar wanneer haar moeder van de ene op de andere dag vertrekt en haar gezin achterlaat, is Nadia nog maar half ingewijd in de magie. En dat terwijl ze die krachten al snel hard nodig heeft!

Om een nieuwe start te maken, gaan Nadia en haar vader verhuizen, maar zodra ze hun nieuwe woonplaats in rijden, voelt ze dat er iets mis is. Het is overduidelijk voor haar dat er duistere krachten aan het werk zijn in Captive’s Sound, maar hoe kan zij er in haar eentje iets aan doen?

Dan krijgt ze gelukkig hulp van een knappe, geheimzinnige jongen, die beweert dat er een vloek op zijn familie rust…

Titel: Zwartspreuk
Serie en deel: Spellcaster 1
Auteur: Claudia Gray
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402700534
Voor Young Adults.

Lees ook:Tienduizend hemels boven jou (De Vuurvogel 2) – Claudia Gray
Lees ook:Een miljoen werelden met jou (De Vuurvogel 3) – Claudia Gray
Lees ook:Duizend stukjes van jou (De Vuurvogel 1) – Claudia Gray
Lees ook:Onzichtbare Izzy – Louise Gray
Lees ook:Vuurvolk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>