Duizend stukjes van jou (De Vuurvogel 1) – Claudia Gray

Duizend stukjes van jou is het eerste deel in de serie De Vuurvogel van Claudia Gray en een urban fantasyverhaal waarin een meisje door verschillende dimensies reist om de moordenaar van haar vader te vinden.

De ouders van Marguerite Caine zijn beroemde baanbrekende wetenschappers. Hun laatste uitvinding? De Vuurvogel, een apparaatje waarmee je tussen verschillende dimensies kunt reizen en het lichaam kunt overnemen van je andere ik in een parallel universum.

Het klinkt als sciencefiction, maar voor Marguerite is het realiteit. Helemaal wanneer haar vader wordt vermoord en de moordenaar – de briljante onderzoeksassistent Paul – naar een andere dimensie vlucht. Ze twijfelt geen moment en gaat achter hem aan…

In de dimensies waarin ze terechtkomt – futuristisch Londen, keizerlijk Rusland, een wereld die grotendeels onder water staat – komt ze verschillende versies tegen van Paul en gaat ze steeds sterker in zijn onschuld geloven.

Stukje bij beetje ontdekt ze dat de waarheid over haar vaders dood beangstigender is dan ze ooit had kunnen denken…

Titel: Duizend stukjes van jou
Serie en deel: De Vuurvogel 1
Auteur: Claudia Gray
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402705003
Voor Young Adults.

Lees ook:Tienduizend hemels boven jou (De Vuurvogel 2) – Claudia Gray
Lees ook:Een miljoen werelden met jou (De Vuurvogel 3) – Claudia Gray
Lees ook:Zwartspreuk (Spellcaster 1) – Claudia Gray
Lees ook:De diepte in! (De zeepaardjes-school 2) – Ella Gray
Lees ook:De vuurvogel – Charlotte Gastaut

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>