Morgenster (De Mars Trilogie 3) – Pierce Brown

Morgenster is het derde deel van de Mars Trilogie van bestsellerauteur Pierce Brown en het vervolg op Rood en Gouden Zoon, de meedogenloos spannende boeken over Darrow, de held van Mars.

Darrow had in vrede kunnen leven, maar zijn vijanden verklaarden hem de oorlog. De Gouden overheersers eisten zijn gehoorzaamheid, hingen zijn vrouw op, en hebben van zijn volk slaven gemaakt. Maar Darrow is vastbesloten terug te vechten.

Hij riskeerde alles door zichzelf te transformeren en zo in de Gouden maatschappij te infiltreren. Hij heeft gevochten om de genadeloze rivaliteit te overleven die de machtigste krijgers van de Gemeenschap voortbrachten, hij wist op te klimmen tot de hoogste rangen, en hij heeft geduldig gewacht met het ontketenen van de revolutie die de hiërarchie van binnenuit zal breken.

Eindelijk is de tijd gekomen. Maar het plichtsbesef en het verlangen naar wraak zitten diep, aan beide kanten. Darrow en zijn wapenbroeders staan tegenover een vijand zonder geweten of genade. Onder die vijanden zijn er die Darrow ooit als vrienden beschouwde.

Om te winnen moet Darrow degenen die geboeid en gebroken in de duisternis opgroeiden zien te inspireren. En moet hij ervoor zorgen dat ze hun ketenen verbreken, om een einde te maken aan de wereld die hun wrede meesters hebben gemaakt, en om zo het bestaan op te eisen dat hun zo lang geleden is ontnomen. Een bestaan dat te mooi is om op te geven.

Titel: Morgenster
Serie en deel: De Mars Trilogie 3
Auteur: Pierce Brown
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024571000
Voor Young Adults.

Lees ook:Gouden Zoon (De Mars Trilogie 2) – Pierce Brown
Lees ook:Rood (De Mars Trilogie 1) – Pierce Brown
Lees ook:Tijgerlezen: Is er leven op Mars? – Jon Agee
Lees ook:Het Gouden Konijnenboek
Lees ook:Onvergetelijk (The Darkest Minds-trilogie 2) – Alexandra Bracken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>