Gouden Zoon (De Mars Trilogie 2) – Pierce Brown

Verbreek de ketenen! Het vervolg op de YA-bestseller Rood in De Mars Trilogie van Pierce Brown is verschenen: Gouden Zoon

Als Rode groeide Darrow op in de mijnen diep onder de oppervlakte van Mars, waar hij elke dag slopend werk deed om aan een toekomst te bouwen voor zijn nakomelingen. Maar de Gemeenschap waarvoor hij zo trouw werkte was gebouwd op leugens.

Darrows mensen zijn verraden door hun eigen meesters, de Gouden – en hun enige weg naar vrijheid is een revolutie. En dus offerde Darrow zichzelf op in naam van het grote goed voor wie Eo, zijn ware liefde en inspiratie, haar eigen leven gaf.

Hij werd een Gouden, en infiltreerde in hun bevoorrechte rijk om het van binnenuit te vernietigen. Als een lam tussen de wolven vindt Darrow vriendschap, respect en zelfs liefde – maar ook de toorn van machtige tegenstanders.

Om een oorlog te voeren én te winnen die het lot van de complete mensheid kan veranderen, moet Darrow verraders confronteren, zijn honger naar wraak onderdrukken – en streven naar een hoopvolle wederopleving in plaats van een gewelddadige opstand.

Hoewel de reis vooruit vol gevaar en misleiding is, moet Darrow ervoor kiezen Eo’s principes van liefde en gerechtigheid te volgen om zijn volk te kunnen bevrijden. Hij moet voor iets hogers leven.

Titel: Gouden Zoon
Serie en deel: De Mars Trilogie 2
Auteur: Pierce Brown
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024570980
Voor Young Adults.

Lees ook:Morgenster (De Mars Trilogie 3) – Pierce Brown
Lees ook:Rood (De Mars Trilogie 1) – Pierce Brown
Lees ook:Tijgerlezen: Is er leven op Mars? – Jon Agee
Lees ook:Het wonderlijke verhaal van Angelino Brown – David Almond
Lees ook:De fantastische Max van Mars – Yvonne Jagtenberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>