Luuk en Lotje: Het is zomer! – Ruth Wielockx

Het is zomer! is een vrolijk en eenvoudig verhaal over de zomer en een nieuw deel in de reeks over Luuk en Lotje van Ruth Wielockx. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Het is zomer! De tweeling Luuk en Lotje gaat in de tuin spelen. Eerst smeren ze zich in met zonnecrème, want buiten schijnt de zon. Luuk en Lotje spelen samen in de zandbak en in het zwembadje. Daarna geven ze de bloemen water. En dan is Luuk opeens verdwenen. Waar zit hij toch?

Titel: Luuk en Lotje – Het is zomer!
Auteur: Ruth Wielockx
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044829532
Voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Lees ook:Luuk en Lotje: Het is lente! – Ruth Wielockx
Lees ook:Luuk en Lotje: Het is Halloween! – Ruth Wielockx
Lees ook:Luuk en Lotje: Het is winter! – Ruth Wielockx
Lees ook:Luuk en Lotje: Het is herfst! – Ruth Wielockx
Lees ook:Koffertje open, koffertje dicht! – Ruth Wielockx

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>