Duif – Jacques & Lise

Op een dag krijgt Basiel een duif van zijn grootvader. ”Verzorg hem goed, dan keert hij altijd naar huis terug”, beweert opa. Basiel gaat met het diertje aan de slag en Duif wordt een echte held. Maar Basiel wil meer. Steeds meer…

Dit vertederende prentenboek vol gelaagdheid en subtiele details is een hebbeding voor jong en oud. Voor eerder werk ontvingen Jacques & Lise een Global Illustration Award. Eerder maakte het duo al samen het prachtige woordeloze prentenboek Oskar.

Titel: Duif
Auteur: Jacques & Lise
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 9789461317353
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Het eiland van opa – Benji Davies
Lees ook:Oskar – Jacques & Lise
Lees ook:Auteur: Koos Meinderts
Lees ook:Hugo Award voor Het kerkhof van Neil Gaiman
Lees ook:Tip van de week: Je bent maar twee keer jong

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>