Kleine Muis en de rode knikker – Petr Horáček

Kleine muis en de rode knikker is een nieuw avontuur van Kleine Muis. Op weg naar een huis voor zichzelf en zijn appel kroop Kleine Muis het hart van veel peuters en kleuters binnen. Nu is hij terug in een nieuw, vertederend verhaal.

Kleine Muis ziet tussen de takken van een boom een prachtige, glanzende, rode knikker. Maar hij kan er niet bij. Dus haalt hij Mol en later ook Konijn om hem te helpen.

De vrienden helpen elkaar graag, maar kunnen het niet eens worden over wát er nu precies in die boom hangt. En ze kunnen er nog steeds niet bij… tot er iets grappigs gebeurt en ze allemaal verrast worden.

Het eerste boek van Petr Horáček over Kleine Muis - Kleine Muis zoekt een huis - werd een paar jaar geleden het boegbeeld van de Voorleesdagen. Kleine Muis en de rode knikker is een waardige opvolger: alle nieuwsgierige kinderen zullen willen weten wat daarvoor iets prachtigs, roods en glanzends tussen de takken verborgen zit.

Titel: Kleine Muis en de rode knikker
Serie en deel: Kleine Muis 2
Auteur: Petr Horáček
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047709558
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Een huis voor Haas… en Muis! – Rosalinda Kightley
Lees ook:Wat is er zwart en wit? – Petr Horáček
Lees ook:Het lied van de blauwe pinguïn – Petr Horáček
Lees ook:Gulzige geit – Petr Horáček
Lees ook:Kleine uil en de boem – Paul Friester

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>