Wildewonderdieren – Hilde van Haute & Nathalie Segers

Wildewonderdieren is een leuk geboortegeschenk met korte versjes en illustraties uit stof en een warm peuterboek over Afrikaanse wilde dieren. Het is de derde titel in een populaire kartonboekjesreeks van Hilde van Haute en Nathalie Segers.

Hier zijn de wildewonderdieren. Peuters leren met de versjes in dit boek de leukste wilde dieren kennen: de zebra, de olifant, het nijlpaard, het jachtluipaard, de neushoorn, de giraf, de leeuw en de buffel. Van elk dier lees je bovendien de grappige Afrikaanse naam.

Titel: Wildewonderdieren
Auteur: Hilde van Haute & Nathalie Segers
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912113
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Dinodoedeldieren – Hilde Van Haute
Lees ook:Kriebel(wiebel)diertjes – Hilde Van Haute
Lees ook:Ik en de wilde dieren – Liesbet Slegers
Lees ook:Mijn schuifboekje 3 – Nathalie Choux
Lees ook:Het grote boek van Akimbo in Afrika

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>