Het renpaard dat niet wilde racen – Clare Balding

Het renpaard dat niet wilde racenVolgens Kluitman is Het renpaard dat niet wilde racen het grappigste paardenboek van het jaar! Het werd geschreven door de beroemde Engelse journalist Clare Balding en de bekende illustrator Tony Ross maakte de tekeningen.

Charlie en haar familie wonen op een koeienboerderij, maar dreigen te moeten verhuizen. Charlie weet dé oplossing voor de financiële zorgen: ze moeten een racepaard kopen en de plaatselijke derby winnen!

Nobele Krijger is supersterk, fit en gezond. Er is alleen één probleempje… hij wil niet rennen. Of eigenlijk verzet hij nog geen stap zonder zijn beste vriend Prins (een kleine pony die vooral veel scheten laat). Charlie weet zeker dat Nobele Krijger een echte racekampioen is. Maar hoe kan ze dat bewijzen? De grote derby komt snel dichterbij en alleen door die te winnen kan de boerderij van haar familie gered worden…

Weet Charlie haar chaotische familie te veranderen in een top trainingsteam? Zal haar paard zijn zenuwen onder controle krijgen? Je leest het in het hilarische kinderboekendebuut van Clare Balding!

Titel: Het renpaard dat niet wilde racen
Auteur: Clare Balding
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020622416
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Reinaert de Vos… gerapt
Lees ook:Kronieken van de Academie voor Schaduwjagers – Cassandra Clare
Lees ook:Hallo, tot ziens en alles daartussen – Jennifer E. Smith
Lees ook:Tornado het snelle renpaard (Avonturen op de Paardenhoeve 2) – Pippa Funnell
Lees ook:De bronzen sleutel (Magisterium 3) – Cassandra Clare & Holly Black

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>