Bonje met de Britten! (Julius Zebra 2) – Gary Northfield

In Bonje met de Britten!, het supergrappige vervolg op Rollebollen met de Romeinen van Gary Northfield, beleeft Julius Zebra nieuwe, knotsgekke avonturen. Dit keer gaat hij met zijn makkers naar Brittannië.

Julius Zebra en zijn vrienden hebben de gevechten in de beruchtste arena in Rome overleefd. Maar ze zitten nog steeds gevangen. Keizer Hadrianus laat ze pas vrij als ze nog een laatste opdracht vervullen: ze moeten naar Engeland afreizen en daar zieltjes ronselen voor het Romeinse Rijk.

Maar zoals te verwachten valt, wordt dit niet bepaald een vakantietripje voor Julius en zijn makkers. Ze hebben al hun overredingskracht nodig om de gevaarlijkste en opstandigste vijanden tot nog toe te overreden…

Titel: Bonje met de Britten!
Serie en deel: Julius Zebra 2
Auteur: Gary Northfield
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024571338
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Rollebollen met de Romeinen (Julius Zebra 1) – Gary Northfield
Lees ook:Klassieker: Aap Beer Zebra – Bette Westera & Henriette Boerendans
Lees ook:Trompetboom
Lees ook:Meer! – Tracey Corderoy
Lees ook:De tsaar van eender waar (Tante Geola 1) – Mark Tijsmans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>