De overkant – Mark Haayema

Voor kinderen is het soms lastig te bedenken waar iemand is gebleven nadat hij is overleden. Vandaar dat Mark Haayema het boekje De overkant schreef. Harmen van Straaten maakte er prachtige, ontroerende prenten bij.

Ook het egeltje Jelte denkt nog veel aan zijn vader, die is ‘verdwenen in het verkeer’. In de hoop hem terug te vinden steekt hij ’s nachts stiekem de gevaarlijke weg over. Aan de overkant vindt hij zijn vader, die aan Jelte uitlegt dat hij niet meer thuiskomt. Dan begint de kleine egel het te begrijpen…

De overkant is een warm prentenboek op rijm en met fantasievolle illustraties dat kinderen helpt in hun rouwproces.

Titel: De overkant
Auteur: Mark Haayema
Uitgeverij: De Vier Windstreken
ISBN: 9789051164503
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Kwijt – Mark Haayema
Lees ook:Meneertje Meer – Mark Haayema
Lees ook:Joep! – Mark Haayema
Lees ook:Oma, mag ik mijn pop terug? – Mark Haayema
Lees ook:Uit je duim! (Gouden Voorleesboek met CD) – Mark Haayema

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>