Het verjaardagspartijtje & Onze hond (Eerste verhalenboekjes 1 & 2) – Helen Oxenbury

Het verjaardagspartijtje en Onze hond zijn de eerste twee delen uit de klassieke vierdelige serie eerste verhalenboekjes van Helen Oxenbury. Zij weet in deze reeks perfect de kleine, maar gedenkwaardige momenten uit de kindertijd vast te leggen.

Haar beschrijvingen zijn een genot om voor te lezen, terwijl haar illustraties de liefdevolle warmte van de kindertijd laten zien. Het zijn klassiekers, geschreven en geïllustreerd door één van ’s werelds meest vooraanstaande en beroemdste kinderboekenmaaksters.

Het is een ideale manier om een levenslange liefde voor boeken te starten, maar het zijn ook geweldige boekjes om hardop te lezen door beginnende lezers. Dit voorjaar verschijnen Het verjaardagspartijtje en Onze hond. In het najaar van 2016 volgen De dansles en Uit eten.

Titel: Het verjaardagspartijtje / Onze hond
Serie en deel: Eerste verhalenboekjes 1 & 2
Auteur: Helen Oxenbury
Uitgeverij: Christofoor
ISBN: 97890603880069789060388020
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:De balletles & Uit eten (Eerste verhalenboekjes 3 & 4) – Helen Oxenbury
Lees ook:Het woeste boek van Wolf en Hond – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Rens en Robo. Mijn hond is een held! – Marian van Gog
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: De dieren van Bas en Brit – Marian van Gog
Lees ook:Hier is Pier – Rian Visser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>