De mooiste verhalen van Dikkie Dik – Jet Boeke

De mooiste verhalen van Dikkie DikDit voorjaar is er een nieuw luxe prentenboek met mooie glitterelementen van Dikkie Dik verschenen. Het bevat verbeterde geluidsknoppen en maar liefst 96 bladzijdes voorleesplezier voor maar 15,95.

Het boekje bestaat uit vier favoriete lange Dikkie Dik-verhalen en een verbeterd omslag, waardoor het nog leuker wordt om de dieren op het omslag te laten ‘praten’.

De vier verhalen zijn: ‘Waar is Dikkie Dik?’, ‘Dikkie Dik en de ballon’, ‘Naar het strand’ en ‘Poezencircus’. Het boek bevat ook drie geluiden van dieren die voorkomen in het boek: een kat (miauw), een muis (piep piep) en een eend (kwaaaak).

Inmiddels zijn er al meer dan 150.000 exemplaren verkocht van Het dikke verjaardagsboek van Dikkie Dik en meer dan 165.000 exemplaren van Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik.

Titel: De mooiste verhalen van Dikkie Dik
Auteur: Jet Boeke
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025754976
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Dikkie Dik Rammelboekje – Jet Boeke
Lees ook:Dikkie Dik Zomerfratsen – Jet Boeke
Lees ook:Dikkie Dik Lentekriebels – Jet Boeke
Lees ook:Hoeveel babypoesjes? – Guido Van Genechten
Lees ook:Dit is Dikkie Dik – Jet Boeke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>