Het grote pinguïnfeest – Christian & Fabian Jeremies

Het grote pinguinfeestBen je op zoek naar een feestelijk zoekboek voor alle leeftijden? Dan is Het grote pinguïnfeest van Christian & Fabian Jeremies iets voor jou!

Het boek is vrolijk vertaald door Jozua Douglas en gaat over Pim, een nieuwsgierige kleine pinguïn die het liefst de hele dag knutselt. Hij wil later uitvinder worden. Of ontdekkingsreiziger. Pim’s favoriete uitvinding is Slok, een kleine rommelruimrobot. Soms is Slok bij het opruimen iets te ijverig. Dan kan Pim niets meer terugvinden.

Krokodil Paultje is met zijn ouders naast Pim komen wonen. Hij houdt van droppudding en is een beetje verlegen. Wanneer hij van tevoren al had geweten wat voor zoektocht hem te wachten zou staan, dan had hij de avond en nacht ervoor vast en zeker geen oog dicht gedaan.

Oma is namelijk jarig; ze viert alweer haar negentigste verjaardag. Ze wil zich prachtig aankleden voor het grote feest, maar kan haar mooiste jurk nergens vinden. ‘Waar heb ik mijn streepjesjurk gelaten?’ vraagt oma. ‘Waar zijn bijvoorbeeld mijn groene kousen?’ Het is ook een drukke boel in huis, want de hele pinguïnfamilie is gekomen. Pim en Paultje helpen oma met het zoeken naar haar feestkleren.Het grote pinguinfeest Tekening

Natuurlijk is er van alles te zien en te ontdekken op de prachtige prenten. Heb je zin om mee te zoeken? Dit zoekboek staat garant voor urenlang kijkplezier! Het prentenboek is voor 12,99 euro verkrijgbaar in de boekhandel.

Titel: Het grote pinguïnfeest. Zoek mee met Pim en Paultje
Auteur: Christian & Fabian Jeremies
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026137136
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:De grote pinguïnreis (Pim en Paultje 2) – Christian & Fabian Jeremies
Lees ook:Vijf avonturen met Paultje – Brigitte Weninger
Lees ook:Mijn eerste kijk- en zoekboek – Fiona Watt
Lees ook:Waar is de pinguïn? Mijn flap-zoek-speurboek – Eva Czerwenka
Lees ook:Vrolijk Pasen, Paultje (filmpje)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het grote pinguïnfeest – Christian & Fabian Jeremies

    1. Marleen Struik Auteur

      Graag gedaan Maud! Er ligt een krokodil onder je bed is inderdaad ook een erg mooi boekje.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>