Auto zoekboek – Stephan Lomp

Met het Auto zoekboek van Stephan Lomp kun je voertuigen ontdekken in allerlei soorten en maten. Elk dier beleeft een avontuur: vind jij ze allemaal? Een extra groot zoekboek over het verkeer en voertuigen met zoekopdrachten op de achterflap.

Wat is het druk in de stad! Zoveel auto’s, vrachtwagens en motoren. De brandweer is druk bezig met een brand te blussen. Op de snelweg staat een lange file. Waar wil iedereen naartoe? Volg de voertuigen door de stad en over het platteland naar de zeilwedstrijd op zee.

Titel: Auto zoekboek
Auteur: Stephan Lomp
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462911772
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Bouw zoekboek – Stephan Lomp
Lees ook:Volg die auto – Lucy Feather
Lees ook:Start Jeugdboekenweek België 2016
Lees ook:Mijn reuze zoekboek: In de stad – Benjamin Bécue, Julie Mercier, Paku & Tiago Americo
Lees ook:Waar is de rode trein? – Melanie Brockamp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>