Bouw zoekboek – Stephan Lomp

Het Bouw zoekboek van Stephan Lomp is een extra groot zoekboek over een bouwwerf met zoekopdrachten voor uren kijk- en zoekplezier. Bovendien zitten de kleurrijke prenten boordevol grapjes en verrassingen. Een feest voor kinderen die van voertuigen en machines houden!

Zet je veiligheidshelm op en trek je laarzen aan … In Broemburg wordt er gebouwd! De graafmachine, de pletwals en de bulldozer rukken aan. De betonmixer en de enorme mobiele kraan zijn er al. De bouwwerken duren vier seizoenen. Tot iedereen een nieuwe thuis heeft.

Titel: Bouw zoekboek
Auteur: Stephan Lomp
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912410
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Auto zoekboek – Stephan Lomp
Lees ook:Leespluim maart 2016: Kom uit die kraan! – Tjibbe Veldkamp
Lees ook:Ontwerp en bouw: ongelooflijke Minecraft steden – Kirsten Kearney
Lees ook:365 dingen om te doen met LEGO steentjes – Simon Hugo
Lees ook:Zoekboek Rik en de sporten – Liesbet Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>