Vijftien – Marlies Slegers

Vijftien is de nieuwe social media-roman van Marlies Slegers, die eerder de YA-roman Onder mijn huid (over sexting) schreef. ‘Wie jaagt, weet ook precies waar de prooi te vinden is. En jij, Elena, bent mijn prooi…’

De 15-jarige Elena voelt zich na de dood van haar vader eenzaam en onbegrepen. Dan leert ze Tim via een chatsite kennen. Ze wordt verliefd op hem en besluit hem te ontmoeten. Niet lang daarna is ze spoorloos…

De 17-jarige Job probeert zijn verleden met drugs en drank – en de reden dat hij zo ontspoorde – te vergeten. Zijn dominante vader maakt het hem niet gemakkelijk. Gelukkig kan hij zijn frustraties kwijt op de kickboksschool, waar hij Daan leert kennen.

Maar waarom zegt Daan toch dat hij Job kent? Dan doet Job een schokkende ontdekking en Elena heeft al haar moed nodig om niet als prooi te eindigen in de handen van een geslepen jager…

Titel: Vijftien
Auteur: Marlies Slegers
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024573073
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:Vertrouw me maar… – Marlies Slegers
Lees ook:Marlies Slegers op bezoek bij De Theemutsen
Lees ook:Verdrinken – Marlies Slegers
Lees ook:#LoveYourself (Veel LivsX 6) – Marlies Slegers
Lees ook:Onder mijn huid – Marlies Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>