I love Liv – Write this book – Marlies Slegers

Krijg jij tijdens het lezen ook altijd superveel leuke verhaal ideeën? Wil je die op papier zetten? Marlies Slegers helpt je. Zo kan jij je eigen bestseller schrijven.

Ik wil later schrijver worden. Jij ook? En weet je niet precies hoe je dat aan moet pakken? Hoe je nu precies een goed en kloppend verhaal moet schrijven? Laat dit zelfschrijfboek je helpen. Het staat vol met allerlei handige tips over wat een goed verhaal nodig heeft en vooral ook wat niet. Begin bij de eerste pagina, lees alles goed en vul de vragen en opdrachten in en bedenk zo stapsgewijs je eigen verhaal. Marlies, de schrijfster van de heerlijke  ’I love Liv’ serie heeft veel ervaring. Ze weet precies wat er allemaal komt kijken bij het schrijven. En dan, na veel voorwerk, dan schrijf je zo je eigen verhaal.

Zestig lege pagina’s klaar voor jouw verhaal
Je hebt dus genoeg lege vellen om te pennen, pennen, krassen, pennen, krassen, opnieuw te beginnen en je verhaal helemaal op te schrijven. Misschien wel slim om eerst het klad op ander papier te zetten. En dan, dan heb je je eigen verhaal geschreven. Dat laat je aan een paar mensen lezen, achterin zitten nog daarvoor wat recensie pagina’s. Dan kunnen anderen zeggen wat ze ervan vonden. Wat al heel goed is, en wat misschien nog iets beter kan.

Titel: I love Liv – Write this book
Auteur: Marlies Slegers
Illustraties: Deborah van der Schaaf (omslag) en Petra Baan (binnenkant)
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048818020
Vanaf ongeveer tien jaar

 

Lees ook:Veel LivsX – I love me! – Marlies Slegers
Lees ook:Deze auteur weet wat echt schrijven is!
Lees ook:Je kunt het! – Ole Könnecke
Lees ook:Vertrouw me maar… – Marlies Slegers
Lees ook:12345678910 MIAUW!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>