4 september 2010 Middag van het Kinderboek

middag van het kinderboekOp dinsdag 4 september vindt de Middag van het Kinderboek plaats, in de OBA te amsterdam. Mensen uit verschillende geledingen van het boekenvak komen in korte lezingen en columns vertellen hoe ze aankijken tegen het e-book. Daartussendoor strijden zeven jonge dichters in een voordrachtswedstrijd met elkaar om de Gouden Lijst. Tevens wordt de Leesgoedprijs uitgereikt.

De toegang is gratis. Alleen kun  je beter van te voren toegangskaarten hebben, er zijn nog maar 50 kaarten beschikbaar. De kaarten zijn heel makkelijk te verkrijgen. Je gaat naar http://www.oba.nl/agenda en scrollt naar 4 september. Daar klikken, je logt in – dat kan gewoon eenmalig – met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord, je vult gegevens in en vervolgens krijg je een e-mail met je toegangskaarten.

Deze tweede Middag van het Kinderboek wordt gepresenteerd door Ted van Lieshout.

[Bron: Ted van Lieshout]

Lees ook:Middag van het Kinderboek
Lees ook:Schrijver zkt. lezer / lezer zkt. schrijver thema Middag van het Kinderboek 2012
Lees ook:(Mid)dag van het kinderboek 2013 – Tot het brood ons scheidt
Lees ook:Thema bekend van de Middag van het Kinderboek
Lees ook:Opnieuw de Gouden Lijst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>