Exclusief in Carré: Het beste Boek – De Kinderjury beslist

Nederlandse kinderjuryOp woensdagmiddag 23 juni vindt in Koninklijk Theater Carré de uitreiking van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2010 plaats. Voor het eerst is de uitreiking openbaar en kan ieder kind een kaartje hiervoor bemachtigen. Diverse artiesten treden op, er is een speurtocht en mogen kinderen backstage. De presentatie in handen van Jörgen Raymann. Kaarten zijn te koop via www.carre.nl of telefoonnummer 0900-2525 255 (€ 1,30 p/g). Kaarten kosten € 9,- en € 14,- p.p.

Tijdens Het Beste Boek – De Kinderjury beslist zijn kinderen voor één middag de baas in Koninklijk Theater Carré. De leden van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury maken bekend welke twee boeken hebben gewonnen, kinderen kunnen aan tafel schuiven bij hun favoriete schrijver en op handtekeningen jagen. Daarnaast zijn er muzikale optredens van Ralf Mackenbach (winnaar Junior Eurovisiesongfestival 2009), de funkadelic hiphop band PLeaSe (finalist Kunstbende 2010) en  een speurtocht door de gangen van Carré. De kinderen mogen backstage en op plekken waar alleen de grote sterren komen.

Achtergrond Nederlandse Kinderjury
De Nederlandse Kinderjury is een jaarlijkse publieksprijs. Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen hun stem uitbrengen. Daarnaast hebben kinderen gesolliciteerd naar een plek in de Senaat. De Senaat is de spreekbuis voor alle kinderen die hebben gestemd op hun favoriete boek. Op 3 juni wordt de Senaat van de Nederlandse Kinderjury 2010 geïnstalleerd door de voorzitter van de Raad van Bestuur van ABN Amro de heer Gerrit Zalm. Ook maakt hij de Senaat de tien genomineerde boeken bekend.

De websites: www.kinderjury.nl (het definitieve programma wordt begin juni bekendgemaakt) en www.carre.nl.

Chat met Manon Sikkel!
Op woensdag 16 juni om 16.00 uur kunnen je live chatten met deze schrijfster via de live webchat van Carré. Fans kunnen inloggen via http://www.theatercarre.nl/NL/webchat

Lees ook:Ajax geeft aftrap Nederlandse Kinderjury 2011
Lees ook:De Nederlandse Kinderjury 2009 van start
Lees ook:Senaat Nederlandse Kinderjury 2010
Lees ook:Uitreiking Kinderjury, misschien ben jij er wel bij!
Lees ook:Geronimo Stilton en Manon Sikkel winnen de Prijs van de Nederlandse Kinderjury

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Exclusief in Carré: Het beste Boek – De Kinderjury beslist

  1. Pingback: Win 2 keer 2 vrijkaarten voor Het Beste boek – De Kinderjury beslist | Kinderboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>