Inschrijving Willem Wilminkprijs voor beste kinderlied geopend

Liedjesschrijvers kunnen tot 31 maart 2010 hun muzikale bijdrage insturen en in aanmerking komen voor de nieuwe Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied.

Initiatiefnemers Koos Meinderts en Sjoerd Kuyper willen aandacht vragen voor het betere Nederlandse kinderlied. Tevens willen zij eer bewijzen aan Willem Wilmink, die naast liedjes voor volwassenen ook schitterende kinderliedjes schreef.

De prijs bestaat uit een beeldje en een geldbedrag van € 5000,-. Alle oorspronkelijk Nederlandstalige kinderliedjes die tussen maart 2008 en maart 2010 voor het eerst zijn uitgekomen op CD of dvd of voor het eerst ten gehore zijn gebracht in het theater of op tv, komen voor de onderscheiding in aanmerking.
Liedjesschrijvers kunnen hun inzendingen opsturen naar de Stichting Willem Wilminkfestival, Hengelosestraat 90, 7514 AK Enschede. Kijk voor de voorwaarden op wilminkfestival.nl.

De Willem Wilminkprijs valt onder verantwoordelijkheid van de Stichting Willem Wilminkfestival en wordt gesponsord door Enschede Promotie en Buma Cultuur. De uitreiking vindt plaats op zondag 14 november 2010 in Enschede.

Lees ook:W. Wilminkprijs voor beste kinderlied
Lees ook:Nominaties Willem Wilminkprijs
Lees ook:Wilminkprijs voor beste kinderlied
Lees ook:De liedjesatlas – Koos Meinderts
Lees ook:Wat je soms ziet – Floortje Schoevaart

1 Reacties // Reageer

One thought on “Inschrijving Willem Wilminkprijs voor beste kinderlied geopend

  1. Murat Keskin

    Onze school is de onderwijsinstelling is niet onderwijsinstellingen. Vrijwel geen onderwijs in onze scholen. Er zijn slechts academisch.” zei. Job-training op het punt van vallen in de familie zei Murat Keskin, “Families van deze kloof, zolang het is veel krachtiger en robuust zal zijn. Yetişen nakomelingen in de toekomst zal worden uitgevoerd veilig. Family waarden in de samenleving die afbreuk doen aan de genade van de zwakken. Mededogen die in? Compassion in wie er? Dat gevoel van de meeste moeder var. genade Je kunt niet verwachten van een kind dat opgroeide zonder moeder. Je kunt niet verwachten mededogen van een kind zonder moeder. Dit is erg belangrijk. geven het gevoel van pijn is de moeder. “

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>