Maximonsters nu ook in videogame

Niet alleen wordt het bekende kinderboek Max en de Maximonsters (Where the Wild Things Are) van Maurice Sendak verfilmd door regisseur Spike Jonze. Er komt ook een videogame van het verhaal.

Schattige monsters
Tegen de tijd dat de film Where the Wild Things Are (Max en de Maximonsters) naar het boek van de Amerikaanse auteur en illustrator in de bioscoop te zien zal zijn, komt er ook een videogame over misschien wel het beroemdste prentenboek ooit. In de videogame nemen spelers de rol aan van de jonge, onstuimige Max die met zijn boot aanmeert op het mysterieuze eiland van de Maximonsters. Daar raakt hij bevriend met de geduchte, maar schattige monsters en wordt hij de koning van alle Wild Things. Al snel ontdekt hij dat het eiland bijna vergaat en dat hij samen met de monsters zal moeten samenwerken om op tijd een veilige plek te vinden.

Interactieve ervaring
‘Where the Wild Things Are’ is een door kinderen geliefd verhaal. Wij zijn blij om daar middels de game een interactieve ervaring aan toe te voegen, gebaseerd op de film van Spike Jonze“, aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment. “In de game, die boordevol actie zit, zullen spelers een team vormen met de Maximonsters, die elk hun eigen vaardigheden en talenten hebben, om samen een weg naar veiligheid te vinden.
De videogame zal in oktober op de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en DS verschijnen, tegelijkertijd met het uitkomen van de film.

[Bron: Villakakelbont]

Lees ook:Première Where the Wild Things are
Lees ook:Klassieker: Max en de Maximonsters – Maurice Sendak
Lees ook:Max en de Maximonsters verfilmd
Lees ook:Trailer online: Where the wild things are
Lees ook:Obama leest kinderen voor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>