Max en de Maximonsters verfilmd

Een van de beroemdste kinderboeken, Max en de Maximonsters van Maurice Sendak is verfilmd. De kinderklassieker zou in het najaar in de bioscoop komen.

Standaardwerk
Het is de verfilming van het beroemde prentenboek van de Amerikaanse auteur en illustrator Maurice Sendak, bij ons bekend als Max en de Maximonsters en als het ware een standaardwerk dat thuishoort op de boekenplank van elke kleuter.

Respectvolle regisseur
Sendak is naar verluidt verguld met deze verfilming. In een zogenaamde featurette – die zojuist op Comic Con in San Diego vertoond werd en ook al op YouTube te zien is – vertelt hij hoe blij hij is omdat regisseur Spike Jonze met zoveel respect met zijn kinderboek is omgegaan.
Where the Wild Things Are (Max en de Maximonsters) draait vanaf 15 oktober in Nederlandse bioscopen en is vanaf 21 oktober in de Vlaamse bioscopen te zien.

[Bron: Warner Bros.]

Lees ook:Klassieker: Max en de Maximonsters – Maurice Sendak
Lees ook:Trailer online: Where the wild things are
Lees ook:Maximonsters nu ook in videogame
Lees ook:Première Where the Wild Things are
Lees ook:Obama leest kinderen voor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>