Prentenboek Kinderboekenweek Nederland

Ted van Lieshout en Sieb Posthuma maken samen het Prentenboek voor de Nederlandse Kinderboekenweek die in oktober wordt gehouden.

Groot formaat

Schrijver en dichter Ted van Lieshout en illustrator Sieb Posthuma maken samen het Prentenboek voor de Kinderboekenweek 2009. Het prentenboekje zal dit jaar voor het eerst op een groter formaat worden uitgegeven. Totnogtoe werd het Prentenboekje uitgegeven op het formaat ter grootte van een servet. Vanaf dit jaar zam het verschijnen op het gangbare formaat voor een prentenboek. De 55e Kinderboekenweek wordt gehouden van woensdag 7 t/m zaterdag 17 oktober.

Kinderboekenweekgeschenk
Het Prentenboek zal in het teken staan van het centrale thema van de Kinderboekenweek: eten en snoepen in kinderboeken. De aanschafprijs is 5 euro. Gouden Griffelwinnaar 2008 Jan Paul Schutten schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2009.

[Bron: Boekblad]

Lees ook:Kinderboekenweek en KinderboekenBlog startklaar
Lees ook:De wraak van het spruitje & Koekjes
Lees ook:Snoepen van kinderboeken
Lees ook:Aanloop naar Kinderboekenweek
Lees ook:Het Schrijvertje en andere versjes – Ted van Lieshout & Sieb Posthuma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>