Jong talent doet gooi naar rol in Lover of Loser

Ruim drieduizend jongens en meiden doen vandaag auditie voor de nieuwe speelfilm Lover of Loser. In een van de 23 castingruimtes op het Hermann Wesselink College in Amstelveen mogen zij hun acteerprestaties vertonen. De 3200 jongeren tussen de elf en 24 jaar oud zijn gekozen uit ruim 9500 aanmeldingen.

Lover of Loser is de vierde verfilming van een boek van Carry Slee. Eerder verschenen Afblijven (2006), Timboektoe (2007) en Radeloos (2008) al op het witte doek. De laatste draait momenteel nog in de bioscoop. Maria Peters schrijft voor de nieuwste film wederom het scenario, Dave Schram is net als bij Timboektoe en Radeloos verantwoordelijk voor de regie.
De geselecteerde jongeren maken kans op een van de elf belangrijke rollen in Lover of Loser. Het gaat om de personages Eva, Mees, Julia, Ricardo, Roos, Jesse, Max, Sara, Sem, Kareltje en Dave. Vier van de elf hoofdrolspelers moeten naast kunnen acteren ook kunnen skaten. Een vakjury beoordeelt de aanwezigen op hun skatetalent.

Open audities
Schram en Peters hielden voor de vorige films ook open audities. Jonge acteurs uit de eerste drie verfilmingen zijn intussen aangenomen op toneelopleidingen of hebben rollen in andere Nederlandse films en tv-series gekregen. Een deel van de cast van eerdere Slee-films is zaterdag bij het afnemen van de audities. Ook acteurs uit andere films en series werkt mee, onder wie Dré Hazes. Slee is ook aanwezig.
Lover of Loser vertelt het verhaal van de vijftienjarige Eva, die problemen heeft met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva’s beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Kan Mees, de jongen op wie ze verliefd is, haar helpen of valt ze ten prooi aan een loverboy?

[Bron: ANP]

Heb jij vandaag auditie gedaan? Laat het weten en deel je ervaring met anderen!

Lees ook:Opnieuw een Carry Sleeboek verfilmd
Lees ook:Meest verfilmde schrijfster van Nederland Carry Slee ontvangt Award
Lees ook:Wil jij ook naar het Carry Slee Event in Amsterdam?
Lees ook:Trailer: Lover or Loser
Lees ook:In de bioscoop draaien deze films! Bekijk de trailers

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jong talent doet gooi naar rol in Lover of Loser

  1. Vivian

    Ik heb vandaag auditie gedaan, het was kort maar wel leuk..
    Volgens mij ging het wel goed,
    Ben benieuwd!

      /   Reply  / 
  2. Natasja Storm Auteur

    Hoi Vivian!

    Wat leuk zeg:) Wat moest je precies doen?

      /   Reply  / 
  3. kristel

    Hey :) ik heb ook audities gedaan.
    Als je daar kwam moest je eerst inschrijven kreeg je een nummer en moest je naar een grote hal en daar werd je door verwezen naar allemaal gangen met lokalen ( auditie ruimtes ) en bij sommige lokalen zaten beroemde mensen en regisseurs. Ik had dat helaas niet =(
    Naja en toen moest je per 2 de scene doen, eerst voorstellen voor de camera en dan spelen, maar bij mij ging het heel snel we hoefde het allebei maar 1keer te doen en toen mochten we weer weg.
    het was wel leuk en er waren ook heeeel veel mensen ^^
    ben benieuwd naar de uitslag

      /   Reply  / 
  4. sarah

    leuk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>