Wil jij ook naar het Carry Slee Event in Amsterdam?

27 september 2012 – Zondag 7 oktober vindt het allereerste Carry Slee Event plaats!

Van 12.30 tot 17.00 uur is er een vol programma met echte acteer- en musicalworkshops, signeersessies, interviews met de acteurs en de regisseur van de Carry Slee-films (waaronder Spijt, die in het voorjaar van 2013 in de bioscoop draait), een spetterend optreden van de cast van Lover of Loser – de musical, creabeasessies met Masja en nog veel meer! En natuurlijk gaat Carry Slee ook voorlezen uit haar nieuwste Dat heb ik weer!-boek. Kaarten voor dit unieke evenement kosten € 10,- per stuk.

Niet met lege handen naar huis
Na afloop van het evenement krijg je een goodiebag ter waarde van € 25,-. Meedoen? Klik hier voor het complete programma.

Bron: website Carry Slee

Lees ook:Kapot – Carry Slee
Lees ook:Het grote Carry Slee voorleesboek
Lees ook:De zonnetjesbroek – Carry Slee en Thé Tjong-Khing
Lees ook:Carry Slee over Fatale Liefde
Lees ook:Interview Carry Slee

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wil jij ook naar het Carry Slee Event in Amsterdam?

  1. offshore corporations

    Zondag 7 oktober vindt het allereerste Carry Slee Event plaats! Van 12.30 tot 17.00 uur is er een vet programma met echte acteer- en musicalworkshops, signeersessies, interviews met de acteurs en de regisseur van de Carry Slee-films (waaronder Spijt, die in het voorjaar van 2013 in de bioscoop draait), een spetterend optreden van de cast van Lover of Loser – de musical, creabeasessies met Masja en nog veel meer! En natuurlijk gaat Carry Slee ook voorlezen uit haar nieuwste Dat heb ik weer!-boek. Kaarten voor dit unieke evenement kosten € 10,- per stuk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>